Velika nagradna igra

upovna galerija Andelco.hr je osnovana 2020. godine. U pitanju je još jedan projekat porodice ATELI pri čemu je pilot projekat PoštovneZDARMA.cz nastao već 2011 godine. Od tog trenutka, naš tim je narastao i stvoreni su projekti kao npr. PoštaZdarma, BohemiaPost, ShipGratis ili Zirafo. Trenutno na našim platformama radi više od 100 ljudi iz 11 zemalja.

Funkcioniramo kao platforma za dobavljače, zahvaljujući kojim Vam možemo svakodnevno možemo ponuditi na desetine novih proizvoda. Usko surađujemo sa više od 150 dobavljača iz Azije i Europe. Neki otpremaju robu sa svojih skladišta, drugi koriste naše partnerske distributivne centre (u Češkoj, Mađarskoj i Bugarskoj). Zahvaljujući izravnim kontaktima, svim našim korsinicima možemo ponuditi desetine tisuća proizvoda za vrlo prihvatljive cijene. Trudimo se također da osiguramo kvalitetni korisnički servis, jer smo ubijeđeni da je ispravna komunikacija ključ zadovoljstva. Iako stalno rastemo, svo vrijeme se trudimo održati naš prvobitni plan: Osigurati Vam mogućnost da naručite eksluzivnu robu sa visokim standardom ostalih usluga kao što je korisnička podrška, reklamacija, dostava, infromacije i ostalo. Konstantno se trudimo da poboljšamo i razvijemo posao u druge zemlje.

Naš najnoviji projekat Andelco.hr se dosta razlikuje od ostalih projekata. Fokusira se samo na modni asortiman, nudi brzu i pouzdanu dostavu, mogućnost stalnog praćenja pošiljke a zahvaljujući novom konceptu i poslovnom modelu i najniže cijene iz svih naših projekata. U konačnu cijenu se nikada ne uračunavaju troškovi carinskog postupka ili PDV-a. Nedavno nam je pošlo za rukom ispuniti dugoročne želje naših korisnika i omogućili smo plaćanje pošiljke pouzećem. Svi naši korisnici sada mogu kupovati sa sigurnošću i bez rizika.

Osim toga, znamo i kvalitetno da se odmorimo. Rado organizujemo svečane i neformalne događaje u okviru firme (wakeboarding, vikend u planinama, laser game...). Takođe se redovno srećemo na popularnom balu Prijatelja ATELI.

 

Bez obzira jeste li novi korisnik ili nam se redovno vraćate, zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju. Već sada se radujemo na ono što nas čeka dalje.

Lukáš Česal & Tomáš Česal

osnivači portala Andelco.hr